Waar staat de naam MaGuSie voor?

Veel mensen vragen mij waarom ik de naam MaGuSie gekozen heb voor mijn praktijk.
Het waren de geboortes van onze kinderen waardoor ik omscholing heb gedaan van bejaardenverzorgster naar gezins- en kindercoach.
Max, onze oudste, werd geboren als huilbaby. Vanuit het consultatiebureau kreeg ik allemaal tips om hiermee om te gaan. Helaas niks hielp. Tot ik iemand tegen kwam die mij adviseerde om naar een osteopaat te gaan.
Zij vertelde mij dat een paar wervels in zijn nek niet helemaal goed meer zaten doordat Max met de vacuümpomp geboren was. Iedere keer dat ik naar de osteopaat toe ging werd het huilen steeds minder. Ik vertelde dit tegen de verpleegkundige van het consultatiebureau en vroeg haar waarom zij mij dit niet geadviseerd had. Want laten we wel zijn, ik ben niet de eerste met een huil baby en zeker niet de laatste. Als antwoord kreeg ik….. wij mogen dit niet adviseren want osteopathie is alternatief….
Dit antwoord heeft mij er toe gezet om verder te kijken dan alleen de medische wereld.
Zo ben ik begonnen met de opleiding gezins- en kindercoach. En nadat ik mijn diploma hebt gehaald ben ik in 2009 als zelfstandige begonnen vanuit onze huiskamer of bij de cliënten thuis.

Omdat onze kinderen mij een totaal ander kijk naar het leven hebben gegeven was het voor mij niet zo moeilijk om een naam te bedenken voor mijn praktijk. En zo heb ik mijn praktijk naar onze kinderen vernoemd. Max, Guus en Siem

 

1 gedachte over “Waar staat de naam MaGuSie voor?

  1. Webmaster Beantwoorden

    Supermooi verhaal. En zooo herkenbaar. Ik hoop dat je een hoop gezinnen en kinderen hiermee wel verder kunt gaan helpen. Succes Marja.

    PS. Mooie website trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *