MaGuSie Marja Verduin iedere verandering begint bij jezelf
Praktijk MaGuSie-Coaching

Lichaamswerk

Terug naar Methodes

Lichaamswwerk

Je lichaam is een systeem, waarin lichaam en geest nauw met elkaar verweven zijn. Wanneer we bijvoorbeeld met emotionele problemen of spirituele uitdagingen worstelen zal het lichaam daar op reageren. Soms zelfs zo heftig dat we ziek worden.

Met Lichaamswerk kun je ervaren hoe jij je lichaam bewoont en waar je blokkades (pijn) voelt. Op een diepe laag slaat je lichaam herinneringen op, dus ook dat wat jij op je levenspad of in opvoeding bent tegen gekomen.

Lichaamswerk helpt je (weer) in contact te komen met jouw lichaam. Hoofd, hart en buik gaan weer samenwerken zodat de levenskracht er doorheen kan stromen. Tijdens de sessie gaan we stapje voor stapje informatie vragen aan het lichaam. Voel jij hoe deze levenskracht vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan jouw leven? Of merk je dat ze ergens stagneert? En andersom werkt het ook; wat vertelt het lichaam over de oorzaak van een probleem of ziekte?

De interventies vanuit Lichaamswerk zorgen via het lichaam voor inzicht in- en verandering van de emotionele en spirituele problemen.

Je zult verbaasd zijn over wat je lichaam je allemaal te vertellen heeft en hoeveel wijsheid er van binnen aanwezig is.