Logo MaGuSie-coachingWelkom op de website van MaGuSie-Coaching

Misschien ben je op zoek naar enige verdieping in je leven, of naar een oplossing voor een hardnekkig probleem. Die zoektocht levert vaak veel vragen op. Leuk dat die zoektocht je op mijn website gebracht heeft.

Ik stimuleer je het beste uit jezelf te halen, inspireer en help je om (vaak aangeleerde) patronen te doorbreken. Dit proces van innerlijke verandering draagt bij aan een zinvoller en gelukkiger leven. Mijn aanpak is gericht op een combinatie van diagnose en doen.

Ik handel vanuit kennis en ervaring, als ook vanuit een diepere laag en wijsheid:  het energetisch “weten”.

Soms is alleen een luisterend oor voldoende. Maar in mijn aanpak ga ik de confrontatie ook niet uit de weg, als dit nodig is om de juiste beweging in gang te zetten.

MaGuSie-coaching is gevestigd in het hart van Noord Holland, net boven Alkmaar. In de coaching staat jouw vraag centraal en niet het toepassen van een specifieke techniek of methode. Hierdoor is maatwerk de norm.

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt om helemaal zichzelf te zijn. Hierdoor kan de bereidheid ontstaan om hulp daadwerkelijk te accepteren. Ik biedt daarom coaching aan in een huiselijke sfeer; bij mij thuis of desgewenst bij jou in huis.