Portretfoto Marja
Marja Verduin

Ik ben Marja Verduin. Echtgenote, moeder van drie prachtige zonen , kind- gezin- volwassencoach.

In mijn praktijk geef ik individuele coaching aan kinderen, ouders, opvoeders, volwassenen. Ook werk ik met gezinnen of combinaties van gezinsleden die samen een probleem willen aanpakken.

Ik help mensen om trauma’s te verwerken en inzicht te krijgen in de achtergrond van hun gedrag, ziekte, stress of andere problemen. Tijdens de coaching help ik jou inzicht te krijgen in je eigen gevoel en gedrag en om antwoorden te vinden op jouw vragen. Mijn doel is om mensen daarmee te helpen zichzelf of hun innerlijke kern terug te vinden.

 

Kinderen van deze tijd

De kinderen van deze tijd vragen om een andere aanpak, dan de aanpak die we meestal zelf hebben gehad. Dat kan ook niet anders gezien de veranderingen in de maatschappij. De huidige maatschappij is met haar waarden en normen niet of nauwelijks ingericht op de behoeften van het hedendaagse kind. Je hebt als ouder je eigen innerlijke wijsheid, alleen soms heb je ook je eigen problemen vanuit je levenspad en opvoeding.  Jouw kinderen vormen hierin vaak een prachtige spiegel voor dit proces. Ook zij hebben te maken met de maatschappelijke druk, pesten, problemen op school, onzekerheid, angsten en hun eigen levensinvulling.

Tijdens de opvoeding hebben we te maken met deze processen die het samenspel tussen ouders en kind beïnvloeden. Het is niet altijd makkelijk om daar als ouder zelf een weg in te vinden. Dan is het goed wanneer een coach even met je mee kijkt of ondersteuning biedt.

 

Mijn werkwijze

Ik ben in uiteenlopende technieken geschoold. Veelal maak ik gebruik van de reversie-methode®, systeemtherapie, lichaamswerk, holistische EMDR en het hervinden van de eigen Innerlijke Kracht. Mijn interventies zijn niet alleen gebaseerd op kennis vanuit deze scholing, maar in belangrijke mate ook op empathie en energetisch weten.