Opleiding tot Creatrix® Transformologist®

Vanaf 16 maart werd er door de overheid geadviseerd om ander halve meter afstand te houden van je mede mens en zoveel mogelijk thuis te blijven. Ik ben daarom cliënten digitaal gaan begeleiden. Alleen niet alle cliënten vinden dit fijn, dus ook bij mij werd het een stuk rustiger.

Nu was ik al zoekende welke opleiding een mooie aanvulling zou zijn voor het werk dat ik doe. Zo kreeg ik de tip om te gaan informeren naar de Creatrix® opleiding aan het Australische Institute of Women International. Deze jaar-opleiding is al eens eerder bij mij langs gekomen. Omdat het een internationale opleiding is die hoofdzakelijk in het Engels gegeven wordt dacht ik op dat moment ‘dat lukt mij nooit’. Nu ik met het coronavirus meer tijd heb, ben ik toch de uitdaging aangegaan. Inmiddels volg ik de opleiding al 5 weken. Gelukkig heb ik genoeg mensen in huis die mij kunnen helpen wanneer ik een woord niet helemaal begrijp.

Volgende week start de 4 daagse Facilitator Training via zoom. Ook zo’n nieuwe uitdaging, een hele dag digitaal cursus waarin ik het proces zelf mag ondergaan. Leuk en spannend te gelijk. Ik heb er zin!

Op cursus achter de laptop
4-daagse Creatrix® training

www.magusie-coaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *